Samen meer mensen helpen in jouw woonplaats?

Waarom SchuldHulpMaatje in uw Kerk?

  1. Eén op de vijf mensen in en om uw kerk heeft te maken met (dreigende) financiële problemen. Met de SchuldHulpMaatje-aanpak weet u zeker dat zij altijd bij een vrijwilliger terecht kunnen.
  2. Uw diakenen, vrijwilligers en kerkleden kunnen daadwerkelijk professionele hulp bieden aan mensen in en om uw kerkgemeenschap.
  3. Vrijwilligers en diakenen zijn niet aan hun lot overgelaten, maar SchuldHulpMaatje biedt advies, ondersteuning en training.
  4. Het maakt het voor vrijwilligers en diakenen gemakkelijker om professioneel aan de slag te gaan. Door o.a. onze trainingen weten zij op een professionele wijze te helpen bij financiële problemen. Uw kerk kan zo gemakkelijk aansluiten binnen de SchuldHulpMaatje-aanpak en zo iemand praktisch en emotioneel ondersteunen.
  5. Als kerkgemeenschap ben je relevant binnen de maatschappij. SchuldHulpMaatje is aanwezig in burgergemeenten door heel Nederland.
  6. Het Landelijk Servicepunt van SchuldHulpMaatje Nederland ondersteunt bij de opbouw van uw locatie waar u bij aansluit.
  7. Ook fondsen ondersteunen mede uw lokale inzet… Samen lukt ‘t!

Voor jouw kerk en in jouw woonplaats

Lees wat SchuldHulpMaatje voor jouw kerk en woonplaats kan betekenen?

Schuldhulpmaatje in jouw woonplaats?

Controleer op de locatiekaart of SchuldHulpMaatje ook in jouw woonplaats actief is.

Neem direct contact met ons op

Wil jij samen met SchuldHulpMaatje of jouw lokale Kerk mensen helpen in jouw woonplaats? Neem dan via het dit formulier contact met ons op. Samen lukt ‘t!

Deze website is door SchuldHulpMaatje in samenwerking met- en mede mogelijk gemaakt door: