Ik zoek hulp

SchuldHulpMaatje helpt!

Voorkom dat het erger wordt en vraag zo snel mogelijk hulp. Een deskundige en betrouwbare vrijwilliger helpt je graag weer op weg met je geldzaken. Dan krijg je weer rust. En de hulp is gratis. Klik hier om te zien of SchuldHulpMaatje al in jouw gemeente actief is. Elke lokale organisatie van SchuldHulpMaatje is aangesloten bij de Vereniging SchuldHulpMaatje Nederland.

Doe de test op Geldfit.nl

Jouw geldzaken zijn fit als jij iedere maand je vaste lasten kunt betalen én als je daarna genoeg geld overhoudt om van te leven. Je geldzaken fit houden is best een uitdaging. Wil je meer controle krijgen over je geld? Met de tips van Geldfit kom je verder! Doe de test en krijg advies over jouw financiële situatie!

Ben je een jongere?

MoneyFit is gemaakt in samenwerking met jongeren en is er voor jongeren van 16-26 jaar met vragen over geld. MoneyFit wil je helpen om financieel gezond te zijn, worden en blijven. Dat doen we digitaal, via deze website, maar ook persoonlijk. Als je wilt, kan je contact opnemen met een jongerenmaatje bij jou in de buurt.

Bij jou in de buurt

Check of SchuldHulpMaatje ook bij jou in de buurt actief is. Voer de 4 cijfers van je postcode in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe helpen we?

Klik hier voor meer informatie over SchuldHulpMaatje.

Deze website is door SchuldHulpMaatje in samenwerking met- en mede mogelijk gemaakt door: