Taboedoorbrekers

Taboedoorbrekers

De coronacrisis raakt ons allemaal. Mensen hebben teruglopende inkomsten of raken hun baan kwijt. Ook in uw kerk zullen er ongetwijfeld leden zijn die tegen deze problemen aanlopen. Helaas heerst er nog een taboe op schulden of geldzorgen. Mensen durven geen hulp te zoeken, waardoor ze nog meer in de problemen komen en de schulden verder oplopen.

Doorbreek het taboe
Het is belangrijk om nĂș het taboe te doorbreken! Want als mensen eerder hulp durven vragen, dan worden ze ook sneller en beter geholpen. En dat taboe doorbreken is iets waar we samen aan bij kunnen dragen. Speel het spel Taboedoorbrekers daarom in uw kerkelijke netwerken.

Speel het spel Taboedoorbrekers
Het spel Taboedoorbrekers bestaat uit 40 vragen, stellingen en uitspraken voor een goed gesprek over geld en schulden, eenzaamheid en hulp, werk en perspectief. Des te meer mensen erover praten, des te eerder het taboe wordt doorbroken.

Het spel bevat:
- 25 vragen over geld en schulden
- 10 vragen over eenzaamheid en hulp
- 5 vragen over werk en perspectief

Vul het formulier hieronder in om het spel gratis te bestellen (maximaal 3).

Bekijk de video

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.

Franciscus van Assisi

Deze website is door SchuldHulpMaatje in samenwerking met- en mede mogelijk gemaakt door: