Taboedoorbrekers

Taboedoorbrekers

De coronacrisis raakt ons allemaal. Mensen hebben teruglopende inkomsten of raken hun baan kwijt. Ook in uw kerk zullen er ongetwijfeld leden zijn die tegen deze problemen aanlopen. Helaas heerst er nog een taboe op schulden of geldzorgen. Mensen durven geen hulp te zoeken, waardoor ze nog meer in de problemen komen en de schulden verder oplopen.

Doorbreek het taboe
Het is belangrijk om nú het taboe te doorbreken! Want als mensen eerder hulp durven vragen, dan worden ze ook sneller en beter geholpen. En dat taboe doorbreken is iets waar we samen aan bij kunnen dragen. Speel het spel Taboedoorbrekers daarom in uw kerkelijke netwerken.

Speel het spel Taboedoorbrekers
Het spel Taboedoorbrekers bestaat uit 40 vragen, stellingen en uitspraken voor een goed gesprek over geld en schulden, eenzaamheid en hulp, werk en perspectief. Des te meer mensen erover praten, des te eerder het taboe wordt doorbroken.

Het spel bevat:
- 25 vragen over geld en schulden
- 10 vragen over eenzaamheid en hulp
- 5 vragen over werk en perspectief

Vul het formulier hieronder in om het spel gratis te bestellen (maximaal 3).

Bekijk de video

  • Jouw gegevens

  • Het adres wordt gebruikt om het spel te versturen
  • We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken. Daarom vragen we deze gegevens van je. We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van SchuldHulpMaatje.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo blijven dan: Geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de meeste van deze is Kleine daden van liefde en gebed houden het licht van Christus brandend.

Moeder Teresa

Deze website is door SchuldHulpMaatje in samenwerking met- en mede mogelijk gemaakt door: