“Zelf Sjöld”

  • Diaconaal verantwoordelijke
  • Voorganger

De bezoekers van het ThemaTheater “Zelf Sjöld” wordt deze brochure aangeboden die teksten en onderwerpen bevat die tijdens de bijeenkomst naar voren komen.

Ook kunt u extra informatie terugvinden die gebruikt kan worden door mensen die zelf te maken hebben met armoede of schuldenproblematiek. Misschien heeft in uw omgeving wel te maken met de problematiek en kunt u hen, met deze informatie een stuk op weg helpen.
Met het project “Zelf Sjöldj” maakt stichting Turba het thema armoede bespreekbaar. Dit doet zij tijdens bijeenkomsten door middel van ThemaTheater waar op een ludieke manier het thema armoede wordt gepresenteerd, en waar mensen vervolgens uitgedaagd worden om zelf na te denken over hun opvatting over armoede.

Het ThemaTheater kan worden geboekt door organisaties, instellingen en groepen. Door de financiële bijdrage van Kansfonds zijn 20 themabijeenkomsten gratis aangeboden aan lokale vrijwilligersorganisaties. Bij professionele organisaties kunnen de bijeenkomsten tegen betaling worden uitgevoerd.

Op de website www.stichtingturba.nl kunt u nog meer, en uitgebreidere informatie en tips vinden.